Kan man använda en hybridbil för att rivstarta en annan bil ?

Hybridbilar har en allvarlig fördel jämfört med traditionella fordon när det gäller gas körsträcka . Deras stora hybrid batterier driva fordonet , medan deras extra 12 - volts batteri är tillräckligt för att få fart på andra bilar . Ytterligare 12 - volts batteri

Utöver sin stora hybrid batteri , har ett hybridfordon också en vanlig 12 - volts batteri ombord . Dessa batterier är vanligtvis belägna i bålen , men placeringen varierar beroende på märke och modell . Positiva och negativa terminaler finns under huven .
Starthjälp andra bilar

Om 12 - volts batteri i ett hybridfordon är i skick och debiteras det ska lätt hoppa igång en annan bil . Terminalerna kan också hybriden att hoppa startas vid behov . Instruktionsboken bör ha anvisningar om var man kan hitta de positiva och negativa terminaler .
Starthjälp en bil


Använda en hybrid för att hoppa igång en fordonet är inte annorlunda från att använda en vanlig bil . Fäst den positiva eller röda ledningen till pluspolen på det urladdade batteriet och den andra positiva ledningen till den positiva polen på bra batteri . Följ samma procedur för de negativa ledare . Låt bilen tomgång , laddar det urladdade batteriet . Det urladdade batteriet ska börja efter 15 minuters laddning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126898.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.