Hur man syr en bil Cover

Bil täcker kan användas på fler sätt än bara för långtidsförvaring. Enligt coverking, en bil täcka maker, kommer en bil täcka skyddar din bil och hålla bilen svalare i varma klimat. Använd en bil täcka om du har inget garage för att skydda bilen från elementen och andra skador ofta ihållande medan parkerade i det fria. Sy en bil täcka kräver måttliga färdigheter symaskin och en eftermiddag. Saker du behöver
Måttband polyester
Stretch eller stretch Lycra
symaskin
Thread
Raka stift Sida 2 säkerhetsnålar
Elastiska, 1-tums bredd

Visa fler instruktioner
1

Mät bilens längd genom att placera måttbandet under den främre stötfångaren. Har en annan person hålla bandet. Sträck bandet över huven och taket, över ryggen, för att under den bakre stötfångaren. Lägg 3 inches till denna mätning.
2

Mät huven bredden genom att placera måttbandet mot höger Huva kanten, som sträcker sig över till den vänstra huven kanten. Lägg 2 inches till denna mätning. Addera 3

Skär ett tyg rektangel som mäter längden från steg 1 och bredd från steg 2. Detta är omslaget centrum.
4

Mät bilen höjden genom att placera måttbandet under bilen ramen under förardörren och mäta till den högsta punkten på taket ovanför fönstren. Tillsätt 2 ½ inches till denna mätning.
5

Mät bilen längden längs sidan från framsidan till baksidan stötfångaren. Lägg 2 inches till denna mätning.
6

Skär två halv-cirklar i enlighet med höjden i Steg 4 och längd i steg 5. Dessa är lockets sidor.
7

Sätt rektangeln med den högra sidan av tyget mot dig. Lay ena delen ovanpå rektangeln med den högra sidan av tyget röra, och avigsidan av tyget mot dig.
8

Rikta och nåla den böjda kanten av den halva cirkeln till ena långsidan av rektangeln. Rektangeln kommer kurvan med halvcirkel. Sy med en 1-tums sömsmånen och raksöm. Ta bort stiften.
9

Upprepa steg 7 och 8 för lockets andra sidan. Du har sytt en tre-avsnitt lock. Locket ska vara inne ute.
10

Vik och nåla nederkanten ½-tums mot avigsidan av tyget. Sy, med ½-tums sömsmånen och raksöm. Ta bort stiften.
11

Vik och nåla fållad kant 1 ½-tums mot avigsidan av tyget som bildar ett hölje för det elastiska. Ett hölje är en tunnel där elastisk matas. Nåla. Lämna en 3-tums öppning någonstans i huset för att slå igenom det elastiska.
12

Sy, med en 1 ½-tums sömsmånen och raksöm. Sy inte den 3-tums öppning stängd. Runt lockets botten
13

Mät. Klipp till en bit elastiskt ¾ av denna mätning. Anslut en säkerhetsnål till en elastisk ände. Anslut en säkerhetsnål till den andra elastiska änden och till 3-tums öppning. Mata stiftet /elastiska genom höljet tills det tappas från andra höljet sidan.
14

Sy ändarna av elastiska tillsammans. Sy höljet öppningen. Vänd ut rätsidan. Sträck över bilen, dra höljet under bilen ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126858.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.