Hur Lås upp din bilradio

bilradioapparater som är utrustade med en stöldskyddsanordningen slutar fungera när bilen batteriet tar slut eller blir bortkopplad. Enhetens lockout funktion, som är avsedd att hindra tjuvar från att driva en stulen bil radio, skapar en olägenhet för bilisten som är utelåst från sitt eget ljudsystem. Fastställande av problemet är lätt om du vet sifferkoden som kommer att låsa upp stöldskyddsanordningen och återställa radion. Annars kommer få din radio att fungera igen tar lite extra ansträngning, och du kan behöva hjälp utifrån. Saker du behöver
Bruksanvisning till bilen
dokument med bilens ljudsystem s sifferkod
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din bruksanvisning för att kontrollera att din bil Radion är utrustad med ett stöldskydd. Se till att radion inte fungerar, och titta efter ett meddelande om att din radio kan visa. Meddelandet kan vara "CODE", "INOP," "LOC" eller något annat. Dessa meddelanden visar att du måste ange en sifferkod för att låsa upp radion.
2

Lokalisera dokument som listar den speciella sifferkod för att låsa upp din bilradio. Detta dokument, ofta storleken på ett visitkort, borde ha tagits med i pappersarbete du fick när du köpte bilen. Koden kommer förmodligen att bestå av fyra eller fem siffror.
3

Söka hjälp från en extern källa, om du inte kan hitta koden för din bilradio. Gå online för att se om bilens tillverkare har en webbplats där du kan få hjälp, eller göra ett personligt besök på en auto återförsäljare koppling till den tillverkaren. I båda fallen bör du kunna få koden, men du kommer att behöva ge detaljerad information som bevisar att du äger bilen. Vissa webbplatser som inte drivs av biltillverkarna hävdar att de kan ge de rätta koderna för att låsa bilradioapparater.
4

Punch i lämpliga siffror för att låsa upp radion. Använd radions förinställda knappar. Detta gör det möjligt för radion att återgå till normal drift, och du kan lyssna på musik medan du kör igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126856.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.