Hur man gör en hemmagjord Kompressor

En kompressor komprimerar luften som strömmar genom den och därigenom tvinga mer syre in i cylindrarna i en förbränningsmotor till vilken den är ansluten. Denna tillströmning av syre ökar motorns effekt och prestanda. Fordonsägare föredrar ibland att installera kompressorer för högre hastighet. Göra en kompressor undviker bekostnad av att köpa en som yrkesmässigt tillverkas. Noterar dock: det krävs stor kunskap om din bil och dess delar. Saker du behöver
centrifugala luftpump
Måttband
metallhylsa klämmor
Slang
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Ta fläktbladen på en centrifugal luftpump. Du kanske måste använda en borrmaskin till kärnan niten håller bladen på luftpumpen.
2

Öppna huven på din bil och dra bort luftslangen kör till intaget på motorn. Använd ett måttband för att fastställa bredden av intagsöppningen. Addera 3

Slide en metallhylsa bredden på intaget på utmatat av luftpumpen. Utgången är slutet som du drog av fläktbladen.
4

crimp kanterna av hylsan runt produktionen så tätt som möjligt. Stäng en slangklämma runt hylsan och luftpumpen. Dra åt klämman tills hylsan är fäst till luftpumpen.
5

Skjut metallhylsan över intagsöppningen av motorn. Fäst den med en annan slangklämma.
6

Anslut intaget av fläkten till luftröret dig bort från motorns luftintag. Använd samma metod som du följde när fästa pumpen på plats för produktionen.
7

Anslut ledningarna från pumpen till bilens batteri, fastställande av den positiva ledningen till pluspolen och den neutrala till neutral terminal. I allmänhet, är röd positiv och svart är neutralt, men kontrollera dina specifika objekt innan du gör några anslutningar.
8

Säkra kabelanslutningar med eltejp.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126844.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.