Frågor och svar om Balsam bil luft Problem

Bilens luftkonditioneringssystem fungerar på en mycket mer komplicerad princip än att bara trycka på en knapp. Edmunds chefredaktör Brent romarna konstaterar att inte många människor inser att när din luftkonditionering är på, är bilen faktiskt "bränna" bensin för att få dig att känna svalare - det är, när luftkonditioneringen fungerar. Systemet innebär processen att förångning och kondensation. Dessutom, konstaterar Phil Coconis av AutoMedia hur de två grundläggande delarna av en luftkonditionering - luften förvaltning och kylsystem cykling - påverka dess funktion. Varför finns inte min luftkonditioneringen producerar någon Cool Air?

När bilens luftkonditioneringen inte fungerar, antingen producerar varm luft eller ingen alls, råder Coconis kontroll instrumentpanelen kontrollerar av luftkonditioneringen . Före allt annat, fast, greppa bilens servicemanual för modell-specifika instruktioner. Manualen kan ge dig en hel del information om just ditt luftkonditioneringssystem och dess funktioner, såsom tryck-och temperaturkontroll. Genom att läsa manualen, kommer du också lära dig att utföra grundläggande diagnos och tester på din luftkonditionering samt eventuella risker och säkerhetsåtgärder du behöver tänka på när du arbetar på det. Addera Varför Isn ' t min luftkonditioneringen producerar tillräckligt Cool Air?

Brent romarna noterade en lös drivrem, halka kompressorkoppling, igensatt kondensor och förångare eller läckage i systemet som några av de främsta skälen till varför en fungerande bil luft balsam inte producerar tillräckligt med kall luft. Många av dessa problem kan diagnostiseras och repareras av dig själv, men en vanlig fråga som inte kan lösas i ditt eget garage är när ditt luftkonditioneringssystem saknar köldmedium. Särskild industri utrustning, som inte är allmänt ägs av slutanvändare, behövs för att ladda din köldmedium, och därför kanske du behöver gå till en luftkonditioneringen verkstaden för att få det laddas Hur Addera ditt. Måste jag behålla min bilens luftkonditionerings?

Att se till att din bil luftkonditioneringen alltid fungerar, är romarnas råd att systemet kontrolleras regelbundet, beroende på de rekommendationer som anges i bilens instruktionsbok. Bob och Ken för 2CarPros.com rapport som service för systemet luftkonditionering vartannat år är den allmänna regeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126829.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.