Hur man bibehåller en domkraft

En domkraft använder hydraulik för att lyfta och sänka personligt bruk fordon, till exempel bilar och lastbilar. En domkraft är lätt att använda. Helt enkelt placera hissen på golvet, under fordonet och pumpa långa arm som sträcker sig från jack kropp att börja lyfta fordonet. En domkraft används vanligen för att lyfta en bil för att ersätta däck, ta bromssystem och utföra underhåll under fordonet. En domkraft är enkel att underhålla, men måste det vara rutinmässigt rengöras för att förhindra rostbildning. Saker du behöver
Duk sälja Grease smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Inspektera uttaget före lagring eller användning. Leta efter något spruckna eller skadade delar, lösa skruvar eller bultar och läckande hydraulolja. Dra åt eventuella lösa skruvar eller bultar. Om uttaget är skadad, sprucken eller har läckande vätska, kommer en professionell måste reparera golvet jack.
2

Torka golvet jack med en fuktig trasa för att avlägsna smuts och damm.

3

Lägg Smörjfettkvalitet till en mjuk trasa. Gnid smörjmedlet i de rörliga delarna på en domkraft. Alternativt, spraya en burk Smörjfettkvalitet direkt på några rörliga delar för att hålla golvet jack välsmord.
4

Dra tillbaka kolven och pump stång så att de är helt indragna när domkraft är inte i använda. Förvara jack platt på sin bas. Placera den i ett område där uttaget inte kommer att utsättas för frätande ångor, slipande damm, snö, regn, sand eller grus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126794.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.