Så ändrar bromsar på en 1993 Jeep Grand Cherokee

Den 1993 Jeep Grand Cherokee är utrustad med en flytande bromsok, med inombordsmotorer pad bifogas bromsok kolv och den yttre dynan monterad på bromsok fästet. Den inre dynan är försedd med en metall flik för att ange ersättningsperiod för dynorna genom en hörbar gnisslande ljud när du bromsar. Rotorerna ska alltid bearbetas om kraftigt räfflad eller bytas, om minsta tjocklek. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Ratchet Uppsättning sockets
vanlig skruvmejsel
Skruvnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Höj Jeep med domkraft och stödja den på pallbockar. Ta det monterade däcket, med rörtång. Lossa bromsoket luftskruv, med hjälp av en skiftnyckel.
2

in skruvmejseln mellan insidan bromsbelägg och rotorn. Bänd bromsok kolv tillbaka i bromsoket hålet. Stäng luftningsskruven och dra åt. Ta bort de två bromsok reglaget bultar, med en socket.
3

Lyft bromsok från konsolen och rotor. Lyft utanför bromsbelägg från konsolen. Dra insidan pad från bromsoket kolvloppet.
4

Installera insidan pad, och se till att installera fjäderklämman på baksidan av dynan. Tryck fjädern gem i hålet i bromsok kolv - det är så det hålls på plats. Placera utombordaren dynan på monteringskonsolen (observera att det finns en fjäder på den nedre delen av fästet). Fjädern går under sidan av dynan när den sätts in i hållaren, det kommer att hålla kudden hårt i fästet
5

Placera bromsok ner över rotorn och rikta in hålen för. reglaget bultar. Sätt i bultarna genom baksidan av bromsoket och dra åt med en hylsa. Montera monterade däcket. Sänk fordonet. Lyft huven och kontrollera bromsvätskenivån i huvudcylindern. Fyll vid behov.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126774.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.