Hur Justera dörren Windows på en TR6

Triumph TR6 gjordes 1969-1976 och säljs i stora mängder på den nordamerikanska marknaden. Tack vare tillgången på reservdelar och större antal gjorda bilar, är detta en mycket populär modell för återställning. Många TR6 ägare arbetar på sina bilar själva, eftersom dessa är relativt enkla bilar att arbeta på. Ibland TR6 dörr fönster kan behöva justeras, särskilt om de har tagits bort av någon anledning. Saker du behöver Flighter Long, tunn skruvmejsel set
hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Ta dörrhandtag och fönster vev. Dessa hålls på med små stift på sina axlar som pressas ut. Skjut en lång tunn skruvmejsel bakom handtagen och genom hålet för att trycka ut stiftet. Tappa inte bort stiftet när den glider ut ur hålet i axeln. Dra handtagen rakt ut i axlarna. Ta bort luckan genom att dra den rakt ut från dörren, med början längst fram, nedre hörnet. Panelerna hålls på med klipp som glider in i hål i dörrarna.
2

Skjut fönstret veva tillbaka på axeln och ta vägen fönstret hälften. Ta bort fönster veven från axeln. Ta bort de tre skruvarna och brickorna som håller regulatorn dörren glaset till dörren. Bultarna är placerade ungefär i mitten av dörren. Ta bort de fyra skruvarna som håller mekanismen fönster veven till dörren. Dessa är placerade där fönsterhiss axeln kommer ut av den främre delen av dörren. Stöd dörren glas och skjut fönstret regulatorn så att reglarna frigörs från kanalen
3

som lyfter dörren fönsterglas. Skjut fönstret bakåt eller framåt tills den är i rätt läge. Placera dubbar tillbaka på fönsterhissen. Installera skruvarna som håller fönstret regulatorn till dörren. Installera skruvarna som håller fönstret mekanism till dörren. Rulla fönstret upp och ner för att kontrollera att den är i rätt läge. Lossa skruvarna och justera efter behov tills fönstret är åt rätt håll.
4

Dra alla bultar. Sätt tillbaka dörrpanelen genom att trycka clipsen ordentligt i hålen i dörren tills de alla klickar på plats. Sätt tillbaka dörrhandtag och fönster vev genom att sätta de små stiften som håller dem på genom hålen i handtagen och hålen i axlarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126770.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.