Hur fyller en 1991 Integra Transmission

Överföring på en 1991 Acura Integra översätter Kraften från motorn och använder den för att slå hjulen. Den manuella växellådan använder inte transmissionsolja, men den automatiska växellådan gör. Vätskan kan bränna bort från användning, eller kan försvinna med tiden. Eftersom hydraulisk transmission i naturen, om det går lite på vätska, kommer du börjar märka problem med växling. Fastställande av problemet är så enkelt som att lägga en bit av transmissionsolja för överföring, som kan göras på kort tid. Saker du behöver
Mechanics trasor
Dexron II automatisk transmissionsolja
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen runt i minst 15 minuter att värma upp överföring till normal temperatur. Pop huven och leta reda på den gula hanteras oljestickan. Dra ut och torka av oljestickan med en mekaniker trasa. Sätt tillbaka oljestickan, låt det sitta i ca 5 sekunder, sedan dra ut den igen.
2

Titta på slutet av stickan för att lokalisera de två cirkulära markeringarna på slutet. Kontrollera att vätskenivån ligger mellan de två cirklarna. Om det är, sluta här. Om inte, fortsätt till steg 3.
3

Placera tratten i oljestickan röret. Tillsätt ca 1/2 qt. av Dexron II transmissionsolja.
4

Ta bort tratten och kontrollera nivån igen, som du gjorde i steg 2. Upprepa steg 3, tillsätta vätska i små steg om det behövs. När vätskenivån ligger mellan de två cirklarna på slutet av oljestickan röret, är överföringen full.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126762.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.