Hur man använder en fettspruta

fettpressar levererar effektivt fett tjänster beslag finns på rullager och kugghjul. Mest standard smörjfett innehåller en basolja, tillsatser och en tvål förtjockningsmedel. Tvålen förtjockningsmedel håller sin form även vid högre temperaturer. Vissa typer av fett avsedda för särskilda ändamål har specialitet funktioner, såsom hög temperatur eller vattentäta tillsatser. Den vanligaste typen av fettspruta, spaken handling, använder en fjäderbelastad handtag för att pumpa fett ner ett rör till en smörjnippel. Saker du behöver sälja Grease
Rag
Visa fler instruktioner
1

Dra ut kolven fettspruta ut från änden av patronen och vrid handtaget tills kolven låser. När den släpps, använder kolven en fjäder och en metallbricka inuti patronen att upprätthålla trycket på fettet.
2

Skruva fettpistolen patronen från avtryckarenheten. En trasa kan hjälpa grepp hala patroner.
3

Load in fett i pistolens patron. Vissa fettpressar använder rör av fett som helt enkelt glida in i fettspruta s patron efter avlägsnande ett lock aluminiumfolie från slutet av röret. Vissa patroner använder bulk fett matas för hand.
4

Skruva fettspruta s patronen i avtryckarenheten. Torka av fettspruta med en trasa.
5

Släpp kolven ur låset. Beroende på märke, antingen handtaget blir moturs eller kolven baren kommer att glida till mitten av patronen slut. När kolven har släppt det kommer att glida framåt något tills brickan inuti vilar på fett. Tube stil fett kan kräva ett lätt tryck på handtaget för brickan att komma in i fettet röret.
6

Krama avtryckaren tills en liten mängd, ungefär en matsked, har pumpat ur smörjnippel. Detta rensar föroreningar från smörjnippel. Torka detta fett från armaturen med en trasa. En smörjnippel fäster änden av slangen som ansluter till avtryckarenheten.
7

Torka av smuts och gammalt fett från lagrets smörjnippel med en trasa. Lagrets smörjnippel ser ut som en bröstvårta med en liten boll plugg i slutet.
8

Anslut fettspruta har smörjnippel till lagrets smörjnippel. De två smörjnipplar kommer knäppa ihop med lätt tryck.
9

Pressa fettspruta s avtryckare tills lagret har fyllts med fett. På lager med gummi dammskydd, locken kommer att bukta med fett när den är full. Den utlösande faktorn kommer att stelna när fasta väggar lagren har tillräckligt med fett.
10

Dra smörjsprutan s smörjnippel från lagrets smörjnippel med ett snabbt ryck. Ta tag i smörjnippel, inte gummiröret mellan avtryckarenheten och smörjnippel. Ta bort överflödigt fett från lagret med en trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126708.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.