Hur man öppnar en fastklämd handskfack i en Honda

handskfacket i en Honda bil är bra för förvaring av småsaker som föraren kan använda under en resa - till exempel tuggummi eller myntverk, solglasögon eller bilens instruktionsbok . En fastnat handskfacket kan öppnas utan att orsaka någon skada. Du kommer att behöva använda några enkla verktyg och har tillräcklig belysning för att se handskfacket väl. Försök inte att öppna den fastnat handskfacket medan motorn för Honda är igång. Saker du behöver
Flat kanter guldsmedsaffär skruvmejsel
Silvertejp
Ljus
smörjolja luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till Honda. Lämna dörren öppen för att hålla kupolen ljus på. Sitt i passagerarsätet av Honda.
2

Wrap en remsa av tejp runt slutet av en platt-kanter guldsmedsaffär skruvmejsel. Platta till silvertejp med fingrarna.
3

in spetsen av den platta kanter guldsmedsaffär skruvmejsel i sömmen ovanför nyckelhålet i handskfacket.
4 < p> Lyft spetsen av platta kanter guldsmedsaffär skruvmejsel uppåt och mot dig för att tvinga fastnat handskfacket öppet.
5

Applicera lätt smörjolja till en kant av luddfri trasa. Torka kanten av luddfri trasa runt kanterna på handskfacket locket för att avlägsna ludd och löst damm och smörj kanten så att den inte fastnar på handskfacket.
6

Applicera ljus smörjolja till en annan kant luddfri trasa. Torka kanten av luddfri trasa runt kanterna på handskfacket för att ta bort ludd och löst damm och smörj kanten så att den inte fastnar på handskfacket locket. Kassera luddfri trasa i papperskorgen.
7

Stäng handskfacket. Ta bort tejp från spetsen av den platta kanter guldsmedsaffär skruvmejsel. Avsluta Honda. Stäng dörren till Honda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126661.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.