Hur Ren Insprutningsmunstycken & insugningssystem

Rengöring bränslespridare och insugningssystemets har blivit mycket enklare eftersom skapandet av bränsle injektor renare. Att ha rent bränsle injektorer är viktigt eftersom det kan förbättra resultatet för din bil, inklusive sin gas körsträcka. Inte bara är bränsle injektor renare ett snabbt sätt att rengöra dina bränslespridare, det är också billigt att köpa. Saker du behöver
Bränsleinsprutare Gas renare
kan
Visa fler instruktioner
1

Fyll din bensintank upp. Detta är viktigt eftersom det bränsle injektor renare är en kemikalie som bilen inte är avsedd att köra på och mindre gas i tanken, desto mer späds med renare ditt bränsle kommer att bli. Om alltför mycket renare passerar genom motorn, kommer din bil köra dåligt och kan gå i stå. Ju mer gas i tanken innan du lägger bränsle injektor renare, kommer den mindre koncentrerade blandningen vara, låta bilen tillräckligt med gas för att hålla igång.
2

Häll en hel flaska av bränsle injektor renare i gastank.
3

Kör din bil som vanligt och inte tanka tills tanken är nästan tom. Detta kommer att säkerställa att du får en optimal blandning av gas och bränsle injektor renare, som att lägga gasen för tidigt kommer att störa förhållandet mellan bränsle injektor renare gas och kommer inte att rengöra dina bränslespridare ordentligt. Ett annat skäl att inte fylla din tank för tidigt är att när din tank töms, kommer bränsleinsprutningsdonet renare kunna rensa ut de avlagringar som sitter längst ner i din bensintank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126651.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.