Hur du köper en motor för en Toyota Camry

När oljan börjar skjuta ut från grenröret för din Toyota Camry motor, är det dags att byta ut det. Köpa motordelar är lätt, men att köpa en komplett motor är en annan fråga helt och hållet. Detta förutsätter att hitta ett företag som säljer hela motorer, inte bara delar. Det är möjligt att göra, men kommer att kräva en del forskning. Tappa inte modet, men eftersom det är en motor som sitter där ute som bara väntar på dig. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Besök Toyota delar hemsida och se om de säljer en motor för modell-året Camry du har. Att köpa en motor från Toyota ser till att det kommer att vara kompatibel med din bil.
2

Besök din lokala Toyota återförsäljare för att se om de kommer att beställa motorn för dig. Denna motor kommer att vara kompatibla med din modell-år, vilket ger dig slappna av i vetskapen att det kommer att passa.
3

Ring lokala junkyards och gårdar bärgning för att se om de har en motor som kommer att fungera. Camrys är populära bilar så sannolikheten för en av dessa platser har en motor är hög.
4

Sök på nätet, med begreppen "Toyota Camry motor" eller "köpa Camry motorn." Se till att vad du än köper, men kommer att arbeta eftersom de flesta sannolikt att det kommer att bli ett nej returrätt. Också ihåg att om du köper motorn nätet, måste du betala frakten om det inte är en lokal leverantör.
5

Kolla på eBay, Craigslist och andra online-återförsäljare för låg körsträcka japanska Camry motorer. Per nationella riktlinjer, måste förare i Japan betalar runt $ 2.000 per inspektion för fordon efter tre år, enligt TrustMyMechanic.com. Detta uppmuntrar japanska förare att sälja sina bilar efter tre år och köpa nya. Många webbplatser och återförsäljare sälja dessa motorer till amerikanska förare på grund av deras låga miltal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126649.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.