Plast Gas Tank Leak Repair

Plast gastankar är lättare och mer portabel, billigare och lättare formas än sina metall motsvarigheter. Av dessa skäl kan plast gastankar finns på snöskotrar, gräsklippare och båtar. En plast bensintank kan lätt skadas när de utsätts för väder och vind på en vecka eller dagligen. Detta läckage kan leda till utsläpp av potentiellt skadliga kemikalier. Detta kan vara skadligt om bensinen kommer i kontakt med husdjur, fisk eller ens barn. Saker du behöver
Oönskad rag
100-slippapper
mesh
Plastic epoxilim
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta tanken från apparaten. Detta kan kräva en skruvmejsel eller annat verktyg, beroende på enheten. Häll all bensin som fortfarande kan vara inne i tanken i en plasthink. Det kan finnas någon vätska kvar beroende på storleken av sprickan.
2

Torka utsidan av tanken med en oönskad trasa. Detta kommer att ta bort skräp och smuts som kan hindra reparationsprocessen.
3

Sand området runt sprickan med 100-slippapper. Detta kommer att hjälpa rugga upp ytan, vilket kommer att hjälpa till att hålla epoxi.
4

Klipp ut en bit av mesh som är ungefär 1/4 tum större på alla sidor än sprickan. Den bit av nätet behöver inte vara exakt eller innehålla raka linjer.
5

Sprid ett lager av plast epoxilim över sprickan och runt det med en spackel. Se till att epoxi sprids långt utanför sprickan. Tryck bit mesh i epoxi och över sprickan
6

. Tryck på hela skärmen för att se till att det hela ligger i epoxy.
7

Placera en hälsosam skikt av plast epoxilim på området över skärmen. Se till att hela skärmen och crack är väl täckta.
8

Låt epoxin torka helt, vilket kan ta flera timmar.
9

Återkoppla gastank och linjer och fylla den med gas så att sprickan är helt förseglad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126627.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.