Så ändrar bromsljusen på en Honda Odyssey

Byta bakljus på din Honda Odyssey minivan kräver avlägsnandet av bakljusaggregat att komma åt glödlampa inuti. Borttagning av enheten tar mycket tid och kräver bara en stjärnskruvmejsel för att ta bort. Hela projektet kommer att ta bara några minuter att fylla i uppfart eller garaget hemma, sparar du en dyr reparation räkningen. Reservlampor för Honda Odyssey är tillgängliga från alla bildelar återförsäljare eller via en Honda återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre lyft porten på din Honda Odyssey och lokalisera de två skruvarna längs innerkanten av bakljus montering. De är i den nedsänkta delen där tätningen för hissen gate möter kroppen.
2

Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställa dem på en säker plats. Fatta kanterna på bakljus huset och dra den rakt mot dig, var noga med att inte bryta flikarna på den yttre kanten av aggregatet.
3

Leta lampan uttaget på baksidan av den bakljusaggregat. Vrid sockeln moturs ett kvarts varv och dra den rakt ut ur aggregatet. Dra glödlampan ur uttaget och kassera den. Skjut på en ny glödlampa i sockeln och se till att den sitter helt i uttaget.
4

Sätt in lamphållaren i den bakre delen av bakljusaggregat och vrid det medurs ett kvarts varv för att låsa det i plats. Rikta bakljusaggregat med monteringshålen på kroppen och skjut den rakt in plats.
5

Montera de två skruvarna i hålet på den inre kanten av den bakljusaggregat och trä dem i kroppen . Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Upprepa denna process på den motsatta sidan av den van vid behov. Stäng hissen gate och slå på strålkastarna omkopplaren för att kontrollera bakljusen fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126605.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.