Hur att leverera en bil till Italien

Även om du kan frestas att köpa en snygg italiensk sportbil när du flyttar till Italien, vissa transplantationer måste vara mer praktiskt och transportera sina pålitliga, ekonomiska Hondas och Toyotas över en ocean till sin nya hem. Att göra så kräver anställning av en av många internationella företag auto sjöfarten, varav de flesta kommer att lagra din bil i en behållare som gör det bort över havet. "Roll-on roll-off" tjänster, där du tar din bil till hamnen i avgång och plocka upp från hamnen ankomst, är tillgängliga i hamnar över hela världen. Saker du behöver
Auto rederiet
inköpskvitto
Tax code
Borgenär bokstäver US Fordonsregistrering
Titel
Keys
Underhållsmateriel
Bilförsäkring sjöfart Arkivfoto ID
Visa fler instruktioner
1

Gå till auto transport katalogen på MoveCars.com att hitta offerter för internationella företag auto sjöfarten. Om du bor i en hamnstad, kommer de gula sidorna i din lokala telefonbok lämna ut namnen på vissa företag också.
2

Jämför priser och tjänster mellan företag auto sjöfarten och kontrollera sina kundreferenser med Better Business Bureau innan du bestämmer vem som ska användas.
3

Kontakta företaget och ordna ett datum för avresan för ditt fordon.
4

Förbered kvitton och fordonets registreringsnummer att bevisa hur länge du har ägt bilen. Om du inte är en EU-medborgare, måste du betala en importtull om du har ägt bilen mindre än ett år, EU-medborgare måste ha sex månaders ägande av bilen för att undvika att betala denna skatt
5.

Skaffa en momskod för ditt fordon genom att registrera med den provinsiella skattekontoret i hamnen där bilen kommer att levereras. En lista över skattekontor finns på Uffice Agenzia Entrate hemsida.
6

Fråga dina fordringsägare eller arrendatorn för en attesterad brev bemyndigande dig att transportera din bil till Italien, om din bil fortfarande finansieras.
7

Sammanställ dina fordringsägare brev, tillsammans med fordonets registreringsnummer, titel, samt kopior av dörren, tändning och bål nycklar och ge dem till auto rederiet när du släpper din bil ut. Om bilägaren inte släppa och plocka upp bilen på båda portarna, behöver du även ett godkännande brev ge individen som är att plocka upp eller släppa ut bilen rätt att göra så.
8 < p> sätta extra oljefilter och material underhåll i bilen, men be rederiet om de tillåter dig att lagra något annat i bilen innan du använder den för några sista rutorna.
9

Kontrollera att fordonet har mindre än en halv tank i bilen innan du skickar det: tillräckligt för att få till en bensinstation när du anländer, men det är mindre, desto bättre
10

Ta ut ett automatiskt. sjöfarten försäkring med avlastare innan din bil blir på båten för att skydda din egendom mot eventuella olyckor.
11

Visa din foto-ID till avlastare när du och din bil anländer till hamnen. Lämna över nycklarna och pappersarbete och förbereda sig för att inte se din bil i ytterligare fyra veckor, vilket är den tid de flesta företag uppskattar att det kommer att ta för att leverera din bil säkert till Italien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126547.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.