Hur vill kolla Transmission Oil i en 2001 Isuzu Rodeo

När du märker överföringen i 2001 Isuzu Rodeo hoppning, tvekar eller inte flytta ordentligt, kan det vara lite på vätska. Även om det inte finns någon oljesticka under huven för att kontrollera nivån transmissionsolja på 2001 Rodeo, kan du kontrollera vätskenivån i manuell eller automatisk växellåda hemma i minuter. Isuzu rekommenderar användning Dextron 3 transmissionsolja i Rodeo. Saker du behöver
Jack
Jack står
Ratchet förlängning
Visa fler instruktioner
1

Lyft din Rodeo med en domkraft och säkra fordonet på ett uppsättning pallbockar.
2

Leta transmissionen vid basen av motorn, halvvägs ner i drivlinan. Hitta vätskan pluggen i det övre bakre hörnet av transmissionen.
3

Infoga en ratchet förlängning till torget på kontakten och ta bort den. Sätt ditt lillfinger i hålet och känsla för toppen av vätskenivån. Vätskenivån skall vara jäms med botten av hålet.
4

in squeeze spetsen av en transmissionsolja flaska i hålet och pressa vätskan in i växellådan tills vätskenivån når botten på hålet.
5

tillbaka avtappningspluggen och dra åt den ordentligt med ratchet förlängning. Höj bilen med domkraften och ta bort domkraften. Sänk bilen till marken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126531.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.