Lägga Fluid Power Steering till en 2002 Park Avenue

I 2002 års Buick Park Avenue är utrustad med General Motors serien II 3800 V6 kraftverk. Många Park Avenues med "Ultra" beteckning kom utrustade med en kompressormatad version av V6. Oavsett om din Buick Park Avenue har en kompressor eller inte, är det servopumpen sitter på passagerarsidan i motorrummet, nära till brandväggen. Om det är svårt att slå - eller du hör ett pipande ljud samtidigt som du vrider din ratt - kontrollera dina effektnivåer Steering Fluid och fylla på vid behov. Saker du behöver
Servostyrning Funnel flytande hotell med bifogade handling slang
handdukar eller trasa
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna ordentligt innan du försöker kontrollera din vätska servostyrning. Ta makten cap steering reservoar och torka av oljestickan bifogas.
2

Skruva av locket på behållaren tillbaka till servostyrning och ta det tillbaka igen för att läsa oljestickan. Ungefär som att kontrollera din oljesticka, måste du torka bort vätskan servostyrningen från mätstickan initialt för att avlägsna överflödig vätska som har sloshed runt det på grund av normal körning. Addera 3

Add servostyrning vätska till reservoaren om mätstickan läser på "FILL" märke eller mindre än halvvägs mellan "FILL" och "heta" märken. Mata tratten badkar i servostyrning behållaren och tillsätt lite vätska i tratten vid en tidpunkt.
4

Kontrollera effektnivåer Steering Fluid igen med korken tillbaka till reservoaren och sedan ta bort det. Lägg mer vätska till reservoaren tills oljestickan läser vätskenivån halvvägs mellan "Fill" och "heta" märken. Överfyll inte behållaren, eftersom skador kommer ske på servopumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126520.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.