Hur du hittar den bränslefilter på en 2002 Honda Civic

Den 2002 Honda Civic var endast tillgänglig med en motor : a 1.7L fyrcylindrig . Därför är bränslefiltret som finns på samma plats på alla 2002 Samhällskunskap , oavsett förpackningen eller trim nivå . Placering av bränslefilter är enkel - det syns i motorrummet . Ändra det , dock , är inte så enkelt . Om du planerar att byta bränslefiltret , konsultera en professionell . Om du inte har bil erfarenhet , kan det vara en farlig uppgift . Instruktioner
1

Dra Huvlås under rattstången , och sedan närma framsidan av Civic . Tryck spaken Huvlås under öppningen och öppna huven . Lyft prop stången och sätt in den i prop hålet på undersidan av huven .
2

Flytta till passagerarsidan av motorrummet . Lokalisera fjäderben på sidan . Den fjäderben är direkt ovanför hjulet. Det är en stor , utskjutande puckel .
3

titta direkt bakom fjäderben , mot vindrutan . Området nedanför vindrutan kallas brandväggen. Bränslefiltret är monterad mot brandväggen. Det är en liten , cylinderformad objektet med rader från varje ände .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126503.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.