Hur man tar bort Paint Swirls

En färg virvlar runt ser ut som ett kluster av repor på målgång i bilen som är mest synliga i starkt ljus eller solljus. De virvlar härrör oftast från felaktig tvättning av en bil genom att inte säkerställa all smuts och partiklar som kan orsaka repor avlägsnas före putsning på vax. Ibland virvlar uppstår vid tvättning med en grov svamp, vilka skador måla samt orsakar repor. Med några tips och viktiga produkter kan du polera ut färg virvlar runt och hindra dem från att uppstå igen med din nästa tvätt eller bilvax. Saker du behöver
frottéhandduk
Swirl remover förening
tvätta mitt
Grit vakt
Visa fler instruktioner
1

Använd en frotté handduk för att försiktigt ta bort ytan skräp som kan vila på ditt fordon. Smutspartiklar eller något annat skräp kommer bara leda till fler repor om du tillåter dem att stanna kvar på ytan av din bil innan du börjar processen med snurra bort. Se till att du inte trycker på handduken på bilen, använd en mjuk svepande rörelse för att torka bort smuts.
2

Applicera en ärta mängd swirl remover förening till en tvätta mitt. Olika swirl removers varierar i slipande konsistens. Välj minst slipmedel remover för din bil. Paint är känslig och du inte vill riskera att repa den.
3

Gnid virvel remover med mitt över ytan av bilen. Gör detta försiktigt och endast över de drabbade områdena, annars kommer du riskerar att orsaka fler virvlar runt i andra områden.
4

Använd en grit guard att vila tvätta mitt på för att undvika att riskera kontakt med scratch orsakar skräp Under din nästa tvätt eller bilvax.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126455.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.