Hur man byter antennen på en 1994 Jeep Wrangler

Antennen för radion i 1994 Jeep monteras på passagerarsidan av bilen kropp, mellan dörren och framskärmen. På grund av sitt läge, är skador på antennen inte ovanligt och reparera det kan behöva bytas ut. Basen, mast och koaxialkabel är alla tillgängliga från en Jeep återförsälningskontorets delar avdelning, och i vissa fall, från bildelar butiker. Byt ut hela enheten eller bara de bitar som är skadade. Saker du behöver
Wrench in
Trim pinne eller platt pry Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från negativa batteripolen, med hjälp av en skiftnyckel för att lossa bulten. Isolera kabeln från batteriet, se till att det inte kommer i kontakt med terminalen medan du arbetar.
2

Skruva masten från antennen, med hjälp av en nyckel för att vrida det moturs. Om masten är fortfarande i gott skick, ställ den åt sidan för återanvändning.
3

Bänd loss det antennbasen med en trim pinne eller platt verktyg, ställ den åt sidan. Leta efter tre skruvar under locket - de fast antennen basen till kroppen av Jeep. Ta bort de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel, sedan separera antennbasen från kroppen av jeepen.
4

Dra basen ut att exponera koaxialkabel bakom basen, sedan skruva loss den genom att vrida den moturs. Montera koaxialkabeln på baksidan av den nya antennen bas, vrida den medurs tills den är säker.
5

Placera antennbasen platt mot kroppen av Jeep, sätter de tre skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Knäpp antennbasen trim locket över basen, sedan installera masten genom att trä in den i hålet i botten. Vrid den medurs för att dra åt den.
6

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt bulten med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126411.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.