Varför kommer inte ett bilbatteri hålla sin laddning?

Många saker kan orsaka ett bilbatteri för att förlora sin laddning. Problem med batteriet anses mindre problem, men orsakerna bakom ett batteri förlorar laddning kan bli dyrt. Inspektera din bil kan gå en lång väg mot att hitta den verkliga orsaken ditt bilbatteri kommer inte stanna debiteras. Vanliga orsaker

bilbatterier förlorar sin laddning i flera vanliga orsaker, ett hopp kan behövas bara för vissa skäl. Lämnar dina strålkastare eller interiör lampor på, lämnar radion på när bilen inte är igång, eller en defekt mekanism som lämnar bålen ljus på när det är stängt kan orsaka batteriet blir helt dött. Om stammen ljuset är problemet, ta bilen för service för att få frågan repareras eller kommer det att fortsätta att tömma batteriet.
Batteri Testa

Ta en titt på batteriet innan du försöker testa den. Ibland kablarna som ansluter batteriet till bilen kan korrodera och inte låta batteriet håller laddningen ordentligt. Om kablarna ser bra, fortsätta att följa denna metod. Det kommer att avgöra om batteriet är dött eller om motorstopp beror på ett annat problem. Se till att motorn är avstängd, och slå på vindrutetorkarna eller strålkastare. Om Torkarna går extremt långsamt eller strålkastarna är onormalt svag, betyder detta att batteriet troligen är urladdat. Om batteriet är relativt nytt, behöver du ett hopp. Om batteriet är några år gammal, behöver du antagligen byta ut den.
Belt Examination

Ta en titt på dina utsatta bälten. Bälten såsom din AC bälte, serpentin bälte och andra tillhörande remmar kan oftast ses utan att titta alltför hårt när du öppnar huven. Applicera ett tryck på varje bälte för att kontrollera om något glapp. Bältet ska sitta på plats när tryck appliceras. Leta efter slitage och röta i bandet materialet. En rem slits med tiden och kan torka ut som ett gummiband, vilket kan göra att den slutar att fungera korrekt eller ens kick. Lösa bälten behöver bara dras åt.
Generator Frågor

Generatorer är ansvariga för att ladda batteriet, och kan förlora makten av många skäl. Har din generator testas innan du byter den för att se till att det är problemet. Generatorer testas genom att testa "diod trion", som är en omvandlare av växelström (AC) till likström (DC). Utrustningen testar för att se om en av dioderna har misslyckats, vilket gör att generatorn att misslyckas eller inte generera tillräckligt med ström. Detta och spänning överbelastning kan orsaka en generator för att misslyckas.
Temporär fix
p Om du inte har pengar till ett batteri eller att ersätta din generator, det finns ett par saker du kan göra. Du kan bära en del hoppande kablar i bagageutrymmet så att du kan hoppa igång batteriet om det fortsätter att dö, eller investera i en Self Charge Auto Jumper som den som gjorts av Wagan Tech. Dessa enheter ladda din bil utan närvaro av en annan bil för att ladda batteriet, och de ansluter till din cigarettändaruttag. Detta kostar halva priset av batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126382.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.