Hur man byter blinkers på en 98 Grand Cherokee

På turn-signal ljus på Jeep Grand Cherokee låter förare på vägen veta om du vänder samt var du vänder. Om lampan är ut eller inte fungerar, bör den bytas direkt. Nya lampor för din Jeep är blinkers är tillgängliga från alla auto-delar butik, Jeep återförsäljare och många butiker med större bilar avdelningar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta fästskruvarna för den yttre markör-ljus montering ovanför ljuset. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel, ta sedan bort enheten, lägger dem åt sidan för nu.
2

Lokalisera de två skruvarna på toppen av turn-signalen lätt montering under Sidomarkeringslyktan lins. Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel, ställ sedan in skruvarna åt sidan. Skjut blinkers ut och placeras i uttaget på baksidan av enheten. Addera 3

Vrid lamphållaren moturs och dra ut kontakten ur aggregatet. Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och kassera den. Installera en ny glödlampa i sockeln, skjuta in den tills är säten. Placera sockeln tillbaka i den bakre delen av lätt montering, vrid den medurs för att låsa den på plats, skjut sedan tillbaka till framsidan av Jeep.
4

Montera bultarna som håller fast turn-signal lätt montering, dra åt skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Placera sidomarkerings-ljus montering på sidan av jeep och installera fästbultarna.
5

Dra åt fästbultarna för Sidomarkeringslyktan lampor med en stjärnskruvmejsel och stäng huven. Testa reparationen genom att vrida på lamporna på och visuellt kontrollera att lampan fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126370.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.