Förhindra att Frost på bilrutor

Skrapning en frostig vindruta verkligen inte hur de flesta människor vill börja på morgonen. Vidta åtgärder för att förhindra frost och is uppbyggd genom överdragning eller beläggning av fönster och vindskydd dagen innan. Is eller frost ansamlas inuti bilen, däremot, är en indikation på att något är fel med hur bilen är tätad mot kyla och fukt. Saker du behöver
vit vinäger
Rena dukar
Plastic dropcloth
Måttband
Saxar
Kemi anti-icer
Visa fler instruktioner
Outside

1

Torka dina fönster och vindrutor med en blandning av ättika och vatten den föregående aftonen. Använd tre delar vinäger till en del vatten.
2

Klipp ut delar av plast dropcloth som passar över dina vindrutor. Kevin Davis skriver om NJ.com att han kunde förhindra frost som bildats på hans främre och bakre vindrutor detta sätt.
3

Applicera en kemisk anti-icer till fönstren om de andra metoder misslyckas. Addera Inside
4

Inspektera gummilister runt alla fönster och vindruta. Byt ut alla som du hittar löst.
5

Inspektera vindrutor och fönster själva om du har haft dem ersättas. De kan ha installerats felaktigt, lämnar en väg för fukt att tränga in i bilen..
6

Kontrollera inuti bakluckan på bilen Om stammen interiören är våt eller känns fuktigt, kan det finnas ett problem med gummilister inom stammen. Enligt Car Talk, kan denna fukt arbeta sig in i bilen och resultera i en frostig interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126343.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.