Hur Break-in BMW Motorer

När du köper en helt ny BMW, det är inte bara insidan och utsidan som är helt nya. Varje mekanisk komponent-från motorn till däcken-är helt nya liksom. En ny BMW-motor bör behandlas med respekt och omsorg för de första tusen eller så miles för att se till att överskjutande spänningar inte placeras på det som kan leda till problem senare ner linjen. Det finns inget mystiskt med denna process, som lätt uppnås genom att följa BMW: s riktlinjer. Saker du behöver
Nya BMW
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen för att värma upp ordentligt innan accelererande aggressivt. Undvik full gas startar under inbrottet. Om du har en automatisk växellåda, undvik aggressiv användning av gasen som kommer att orsaka växellådan att växla ner och föra motorvarvtal upp snabbt.
2

Kör bilen försiktigt och smidigt för de första 1.200 miles. Detta är BMW: s rekommenderade inkörningsperiod för att möjliggöra motorns interna delar att bryta in på rätt sätt. Använd kopplingen försiktigt för de första 300 miles.
3

Behåll motorns varvtal under 4500 rpm på varvräknaren för de första 1.200 miles. BMW motorer är släta, högvarviga motorer från naturen, så detta får svårt att motstå, men din BMW och dess motor kommer att uppskatta behandlas varsamt när helt nya.
4

Variera de hastigheter där du köra din BMW. Kör på en mängd olika vägar, inklusive motorvägar, stadsgator och medelvarviga sekundära vägar. Om du deltar i ett spår dag eller liknande sanktionerad händelse på en racerbana där inga hastighetsbegränsningar, inte överskrider 100 mph.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126329.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.