Hur att ersätta min Brake Pedal Switch

Bromspedalen switch-eller Bromsljuskontakt-på din bil är en viktig aspekt av bromssystemet. Omkopplaren är i allmänhet placerad på en konsol nära bromspedalen eller på baksidan av bromspedalen armen. När bromsarna ansätts, är omkopplaren aktiveras, som sedan skickar en signal till bromsljuset. Om bromsljuskontakten inte fungerar, kommer bromsarna att fungera bra, men alla som kör bakom dig kommer inte inser att du bromsar. Det kan orsaka en olycka eller en farlig situation. Bromsljuskontakt ersättning är i allmänhet en enkel procedur. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrnyckel
Skruvmejsel
Ny Bromsljuskontakt
Visa fler instruktioner
1

Leta bromspedalen och bromspedal arm i fotutrymmet. I ett fordon med en vanlig sändning, kommer detta att vara pedalen i mitten, mellan kopplingen till vänster och gaspedalen till höger. I ett fordon med automatisk växellåda kommer det att vara den enda pedal annan än gaspedalen. Bromsen ljusomkopplare allmänhet kommer att vara placerad bakom och ovanför bromspedalen, monterad på en konsol som placerar huvudbrytare vid pedalarmen.
2

Avlägsna eventuella lister som döljer den övre delen av bromspedalen armen där bromsljusströmställare ligger. Ofta skymmer beklädnadselement av bromspedalen armen, vilket innebär att endast pedalen pad och några inches av armen synlig. Den trim kan hållas på med skruvar eller clips. På de flesta BMW till exempel, måste kåpa under ratten och ovanför fotutrymmet tas bort genom att gå och ta bort de små skruvarna som håller trim.
3

Koppla ledningsnätet som går till bromsljuskontakten. Vanligtvis finns det flera trådar som går till växeln i ett kabelnät, eller det kan finnas två olika trådar. Detta kommer förmodligen bara dra ut med en liten ansträngning. Var försiktig så att du inte skadar kablarna där de gem i växeln. Du kan också behöva trycka ner armen bromspedalen för att komma åt kablarna som går till växeln.
4

Använd ett öppet slut nyckel av rätt storlek för att lossa och ta bort brytaren bromsljus om omkopplaren är gängad i fästet eller om den är fastskruvad på plats. Ofta växlar helt enkelt klämma på plats, helt enkelt dra ett sådant byte för att ta bort det
5

vända processen att installera den nya växeln.. Anslut ledningsnätet till den nya växeln. Byt ut eventuella lister som togs bort. Be en assistent att stå bakom bilen när du trycker på bromsen för att se om bromsljusen fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126328.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.