Hur man installerar strålkastare lökar på en Audi A4

Audi A4 är en populär sedanmodell som värderas för sin teknik, säkerhet och prestanda. Som med någon bil, kommer de strålkastare lökar på Audi A4 behöver bytas regelbundet. Nya lampor är billiga och finns på bildelar butiker och Audi. Installationen är enkel. Saker du behöver
Torx bit (tillval) katalog Ny glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre huven. Leta toppar av strålkastarna i motorrummet. Beroende på årsmodell, kan du eller kanske inte behöver ta bort strålkastaren sig för att komma åt glödlampan. Se hur mycket spelrum finns bakom strålkastaren. Om du kan nå ner och dra ut glödlampan, finns det ingen anledning att ta bort strålkastaren.
2

Ta bort de två T25 skruvbultar överst strålkastarhuset som håller höljet på. Använd lämplig stjärnformade bit att ta bort dessa skruvar.
3

Lossa de två T25 Torx-skruvar på den nedre bakre delen av strålkastarhuset. Dessa behöver inte tas bort. Skjut strålkastare framåt så att du kan nå baksidan av huset, där glödlampan är installerad.
4

Koppla uttaget kabelstam som går till glödlampan genom att dra den försiktigt men bestämt rakt bakåt. Pressa metallclipsen som håller kontakten på plats för att öppna klippen. Detta gör att du kan dra ut kontakten.
5

Vrid glödlampan tills flikarna på den linje med skårorna på sockeln, ta bort glödlampan. Installera den nya lampan genom att skjuta in den i uttaget och vrid den.
6

Stäng metallklämma över lamphållaren. Återanslut ledningsnätet till uttaget. Om du låste strålkastaren att nå lökar, skjut den på plats igen och installera de bästa bultarna. Dra åt bultarna på baksidan av huset. Stäng huven. Vrid nyckeln till läge ON, sedan slå på strålkastarna för att se till att de arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126315.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.