Hur du återställer en olje Ljus 2004 BMW 530I

Olja är livet blod av alla motor. Byta olja vid de erforderliga intervallen är avgörande för motorns livslängd. Så viktigt att Tillverkar sätter påminnelser i systemen fordonsinformation. BMW 530i är inget undantag. Den har en olja lätt förändring påminnelse som lyser när service behövs. Återställa ljuset oljebyte är allt utan en nödvändighet. Det kan åstadkommas efter service snabbt och enkelt. Instruktioner
1

Få i förarsätet och sätt in nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "ON" läget.
2

Lokalisera reset-knappen längst upp till vänster i kombiinstrumentet. Tryck och håll i 10 sekunder. En fyra line meny visas på hastighetsmätaren. Den första raden är "tillbaka"-funktionen följt av tre service-och underhåll poster. En "0" symbolen bredvid tjänsten innebär att viss funktion inte kan återställas vid denna tidpunkt. En "!" innebär att den kan återställas. Detta för att förhindra för tidigt återställa en tjänst. Systemet tillåter inte att en återställning under första 20 procent av tjänsten.
3

Leta nedre axiella knappen FAS återställning på blinkers helljus switch. Använd den för att bläddra igenom underhåll och service objekt. Välj "Oil Service" för att återställa.
4

Tryck på reset-knappen i några sekunder för att visa en två linje menyn på varvräknaren. Den "Back"-funktionen kommer att noteras på den första raden, och reset-funktionen kommer att noteras på den andra raden. Använd den axiella knappen för att välja "Oil Service." Tryck på reset-knappen igen för att återställa valda underhåll. En tredje menyraden kommer att bekräfta en lyckad återställning.
5

in datum, körsträcka och service utförs för framtida referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126293.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.