Hur man tar bort små bubblor på en motorcykel lack

Låt inte dessa små bubblor i din motorcykelns lack ger dig blues. Rubbing kan fungera som flytande sandpapper, spricker dessa bubblor och slätar ut din lack. Rubbing kommer att äta bort ett skikt av färg, så det är viktigt att arbeta på en del av motorcykeln på en gång, och att torka bort alla spår av gnugga förening innan du fortsätter. Om du inte gör detta, kommer ämnet att fortsätta att äta bort på din cykel färg jobb. Saker du behöver
Water
Diskmedel
Bowl
Maskeringstejp
Rubbing
Sponge
Microfiber dukar
Visa fler instruktioner

1

Bered en lösning av diskmedel och vatten i en skål. Tvätta din motorcykel med denna lösning för att avlägsna alla spår av smuts. Om du använder gnugga förening till en smutsig eller dammig cykel, kommer du att hamna skrapa färg. Torka motorcykel när du är klar.
2

täcka upp eventuella områden som inte påverkas med maskeringstejp. Oavsett om det är din cykelsadel, din strålkastare eller del av kroppen som inte har några brister, blockera bort det.
3

Squirt en dime-stora mängden gnugga förening på din svamp. Ta svampen upp till ett område på cykeln.
4

Gnid svampen fram och tillbaka över det drabbade området. Den gnugga föreningen kommer att ta bort ett skikt av färg. Fortsätt att gnida tills du inte ser bubblor längre. Detta innebär att du har tagit bort tillräckligt av färgen och bubblorna att fixa din lack.
5

Torka av gnugga föreningen med en ren microfiber handduk.
6

Arbetet på detta sätt över hela motorcykeln tills du har tagit bort alla bubblor. Vid denna punkt, bör din cykel färg vara blank och fri från brister.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126201.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.