2002 Jeep Grand Cherokee mekaniska problem

Enligt Automotive.com var 2002 Jeep Grand Cherokee rankas högre än genomsnittet i konsumenternas opinionsundersökningar för totala värde. Det fanns dock, minns några vanliga mekaniska problem rapporterats med fordonet som ledde. Nedan är de vanligaste orsakerna till återkallelser på denna modell. Bränsleinsprutning

Den vanligast rapporterade problem med 2002 Jeep Grand Cherokee var med insprutningssystem. På grund av ett konstruktionsfel på insugs-och avgasgrenrör, skulle stora mängder skräp in i motorn och täppa till # 3 cylindern. Detta kan resultera i dålig motorprestanda samt potentiellt orsaka en motor eld. Återkallelsen utfärdades den 8 april 2002 och påverkade 1.115.322 enheter. Den näst vanligaste mekaniska fel var med kylfläkten
kylfläkten

. De plastknivar av den elektriska fläkten skulle bryta, piercing höljet och orsaka motorskador. Detta minns utfärdades den 8 juni 2006. 189.479 enheter påverkades.
Exterior Strålkastare

På Mars 13, 2006, totalt 292.000 enheter återkallades för brott mot Federal Motor Standard Vehicle Safety NO. 108. Detta kräver att alla yttre strålkastare tillbehör vara utrustade med en bärnstensfärgad sida reflektor. Fordon utan dessa reflektorer är inte tillräckligt synliga för andra förare och därmed öka sannolikheten för en kollision.
Uppvärmda säten
p Det fanns 103.409 enheter återkallade den April 9, 2009 grund av ett fel i konstruktionen av den enhet som används i uppvärmda säten. Enheterna skulle överhettas och fatta eld, vilket resulterar i personskador eller skador på fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126199.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.