Hur man byter en Mercedes E-320 Batteri

En av de intressanta skillnaderna mellan amerikanska bilar och europeiska bilar är platsen för stock batteriet. På de flesta amerikanska bilar, det är under huven, medan de flesta europeiska bilar, det är bakom förarsätet antingen i bagageutrymmet eller under sätet. I en Mercedes-Benz E-320, är ​​det under baksätet. När du räkna ut hur man får till batteriet, ta bort det är okomplicerat. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Open båda bakdörrarna. Titta vid basen av sätet och titta på det område där botten av sätet och golvskivorna ansluta. Det finns en spärr på varje sida. Dra spärren för att dra upp botten på stolen och dra ut den ur bilen.
2

Unbolt batteriet nedhållande klämma på framsidan av batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skjut sedan batteriet mot framsidan av bilen. Addera 3

Koppla bort den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel. Dra sedan upp plastlocket på pluspolen och koppla detta sammanhang med nyckeln också. Dra ut batteriet, och dra bort plastslangen batteriet vent också.
4

Ställ det nya batteriet i lager plats och koppla in batteriet vent. Återanslut batteripolerna, installera först det positiva då de negativa terminalerna, dra åt fasthållaren klämma för att hålla batteriet på plats. Sätt ryggstödet i bilen och lås den på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126189.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.