Hur beräkna hastighet i Fordon

Fordonets hastighet är en viktig del av att köra någon typ av fordon . Om en förare inte är medvetna om eller möjlighet att kontrollera hastigheten på sitt fordon , är en olycka kan inträffa som kan leda till allvarliga skador eller dödsfall . Hastighetsbegränsningar finns på plats i de flesta stater av just det skälet . Att bryta en hastighetsbegränsning kan resultera i förlust av körkort . Beräkning fordonets hastighet är enkel . Saker du behöver
Hastighetsmätare
vägmätare
radarn
Visa fler instruktioner
1

Läs hastighetsmätaren om din bil har en. Moderna bilar är utrustade med en mätare som anger hur snabbt fordonet går vid varje given tidpunkt . Mätaren kommer att ha både miles och kilometer och kommer antingen att vara en nål som pekar på en numerisk skala eller en digital avläsning som anger hastigheten .
2

Använd en vägmätare för att hålla koll på den tillryggalagda sträckan i fordonet och sedan dividera detta avstånd med den tid det tog dig att resa denna sträcka . Denna siffra kommer att berätta bilens medelhastighet under resan .
3

Sikta ett radarn på ett fordon i rörelse och tryck på avtryckaren . Den digitala displayen på pistolen kommer att berätta hur snabbt fordonet rörde sig vid tidpunkten för mätningen . Flytta objekt mellan din pistol och fordonet kan kasta bort mätningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126186.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.