Hur man byter en 2002 Civic Headlight

Den 2002 Honda Civic har ett unikt strålkastare system jämfört med andra fordon i sin klass. Byte av strålkastaren på passagerarsidan av fordonet är något annorlunda jämfört med förarsidan. Du kan utföra denna uppgift utan verktyg och liten eller ingen erfarenhet. Se 2002 års Honda Civic bruksanvisning för de installerade fabriken delar och artikelnummer som du behöver. Instruktioner
1

bort behållaren för styrservoolja ligger på förarens sida av fordonet. Koppla inte slangarna som är anslutna. Placera försiktigt vätskan på ett stabilt underlag för att undvika spill. Detta steg är inte nödvändigt om du bara byter strålkastare passagerarsidan.
2

Lokalisera kontakten bakom strålkastare församling. Tryck på båda sidorna av kontakten och dra för att lossa den från enheten.
3

Dra exponerade fliken på förseglingen av strålkastarens uttaget för att ta bort förseglingen.
4

Ta tag i klämman av lastrummet ner tråd och LOSSA, flytta ner kabeln. Leta reda på glödlampan och ta bort den genom att dra rakt ut. Kassera lampan.
5

in ersättningslampa genom att skjuta den rakt i. Var försiktig så att du inte skadar lampan. Vissa fordon kräver en vridning av lampan efter insättningen, men 2002 Civic inte.
6

Kläm fast grepp ner kabeln till fästet genom att försiktigt vända den upp för att säkra det på plats.

7

Skjut gummitätningen på plats igen. Sätt rakt på sockeln. Använda fingret, gnugga längs kanterna på packningen för att säkerställa en korrekt tätning. Genom att göra detta kommer du att bidra till att förhindra oönskade fukt tränger in i strålkastare församling.
8

Anslut elkontakten till baksidan av strålkastare montering. Sätt in den rakt in i uttaget. Det finns ingen anledning att pressa flikarna på kontakten som de klickar på plats.
9

Sätt behållaren servostyrning tillbaka till sin rätta fästet. Kontrollera att behållaren sitter flush. Titta på slangarna som är anslutna till reservoaren för att se till att de fortfarande är ordentligt fastsatt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126150.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.