Hur fixar Pontiac Montana Rust

General Motors tillverkade Pontiac Montana minivan till 2006. Även bilen avbröts för dålig försäljning, är det fortfarande används Pontiac Montana minivans till salu. Men ett av problemen med någon bil, ny eller begagnad, är dess tendens att rosta. Med bucklor eller repor, kombinerar metall med fukt och blir rostig. Lyckligtvis flera rost botemedel finns. Saker du behöver
Stålull, skrubbning pad
Mineralolja Vit vinäger
Arbete handskar
Naval Jelly
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd nötande material. Använd en skrubber pad, sandpapper eller stålull för att skrapa eller skrubba bort rostfläckar. En liten armbåge fett kan vara nödvändigt för envisa rostfläckar på Pontiac. Om du behandlar rost när det först verkar, kan lite skrubbning vara allt som behövs. Om rost fläcken inte går bort, tillsätt lite smörjmedel till rost. Mineralolja är säker att använda. Placera en liten mängd på en skrubber pad och gnid in den rostfläckar. Vänta ett tag för rost att absorbera oljan sedan skrubba igen. Torka med en trasa.
2

Applicera vit vinäger. Använd vit vinäger på bilen. Enligt artikeln "Hur man skapar Homemade Rust Removers" på Edubook hemsida, hjälper asketisk syra i ättika för att ta bort rost. Använd en sprayflaska för att fördela vinäger. Vänta 15 till 30 minuter för ättika för att suga i. Sedan skrubba rostiga ytor med skrubbning pad. Använd en trasa för att torka bort vinäger och rost.
3

Använd naval gelé. Efter att ha lagt på arbetshandskar, gäller sjö gelé till rostfläckar på Pontiac. Applicera med en skrubbning pad. Låt naval gelé i blöt i. Scrub på rostfläckar. Den sjö jelly har fosforsyra som bryter ner och löser upp rost.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126146.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.