Hur man tar bort Vehicle Klistermärken från vindrutan

Beroende på var du bor, kan du ha flera fordon dekaler som du behöver för att sätta på din främre vindrutan. Registrering, kontroll och även parkeringstillstånd klistermärken måste vara väl synlig. Medan sätta klistermärken på vindrutan är enkel nog, att få dem är en annan historia. Med lite armbåge fett och några tips, kan du få dessa klistermärken på nolltid. Saker du behöver
Gummihandskar
Pappershandduk
Nagellack Remover Review rak kant rakkniv
Fönsterputs eller vinäger
butik trasa
Visa fler instruktioner

1

Sätt på ett par gummihandskar för att skydda händerna.
2

Starta bilen och vrid defroster på hög värme. Detta kommer att hjälpa till att lossa limmet. Låt defroster att springa i 10 minuter.
3

Vik en pappershandduk i hälften och mätta den med nagellack remover. Placera handduken mot baksidan av klistermärken i två till tre minuter för att lossa den.
4

Använd en platt kant rakkniv och, med början i ena hörnet, försiktigt arbeta den under etiketten och tryck sticker iväg med rakkniv. Försök att alltid trycka dekalen i samma riktning.
5

Använd fingrarna för att dra upp några bitar av klistermärken du har tagit bort. Fortsätt tills du har tagit bort etiketten från vindrutan.
6

Rengör överskjutande smuts från vindrutan genom att mätta den med fönsterputsmedel eller vinäger, och sedan gnugga det svårt med en trasa.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126141.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.