Hur du ändrar en BMW dörrhandtag

Den dörrhandtag i det inre av din BMW kan få en hel del övergrepp genom åren gång på gång använda. Så småningom kan dörrhandtag slitas ut och även bryta. De flesta BMW dörrhandtag är tillgängliga från återförsäljare och komma som en komplett enhet som kan installeras på några minuter med rätt verktyg och förhållningssätt. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Spetstång
Nya dörrhandtag
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plastlock som döljer skruven som håller höljet för att dörrpanelen. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp locket.
2

Ta bort skruven som håller huset dörrhandtag till dörren panel med en skruvmejsel. Huset ska nu lossna.
3

Dra höljet försiktigt bort från dörrpanelen. Dörrhandtaget kommer fortfarande vara ansluten till linan, så bara dra det så långt som kabeln gör att du kan.
4

Koppla bort kabeln öppningstid med ett par långa spetstång. Kabeln är fäst med en krok som måste wiggled och dras av av den stora metall krok på dörrhandtaget. Du bör nu kunna ta bort dörrhandtaget och skal från dörrpanelen och ställ den åt sidan.
5

Installera den nya enheten genom att kroka fast kabeln öppningstid över kroken på nya dörrhandtag montering . Det kommer att bidra till att vända huset 180 grader (uppochner) och haka fast kabeln på. När kabeln är ansluten på, vrid enheten tillbaka runt, var försiktig så du inte repar lädret.
6

Placera huset delvis tillbaka i dörrpanelen. Placera kabeln i styrspåret hos höljet. Denna kabel måste installeras i spåret för att dörren ska öppnas. Skjut handtaget på plats i dörrpanelen.
7

tillbaka skruven som håller huset dörrhandtag till luckan. Sätt tillbaka plastkåpan som döljer skruven. Testa dörrhandtag för att säkerställa att den fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126103.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.