Hur täta en Trailer

Trailers ofta kräver liknande underhåll och reparationer av ett hem. De är utsatta för väder och lika ofta, och ibland till och vägförhållanden när de används för att resa. Fogtätning en släpvagn kan hjälpa isolera den från elementen på grund av den lufttäta, vattenbeständiga egenskaper tätningsmedel. Tillämpning av täta till en släpvagn själv kan åstadkommas med lämpliga leveranser, vilket kan hittas på alla hem förbättring återförsäljare eller järnaffär. Saker du behöver
Icke-ammoniak renare
torr trasa
Maskeringstejp
Butyl eller silikon täta
tätningspistol
fuktig trasa
borste eller svamp

Visa fler instruktioner
1

Välj mellan butyl eller silikon täta för varje mål söm i trailern. Silikon täta är ett allmänt ändamål tätningsmedel avsedda för små till måttliga fogar och skarvar. Butylgummi täta är mer lämplig för utomhusbruk ändamål och stora sömmar, liksom de runt fönster och dörrkarmar.
2

Torka de utsatta sömmarna med ett ammoniak rengöringsmedel. Torka dessa områden med en ren trasa innan du applicerar täta.
3

masken områden nära de sömmar som du inte vill att täta. Lägg i lämpligt täta i kittspruta, och tillämpa en sträng av det direkt in i en söm på släpet.
4

Fukta pekfingret med vatten och glider den jämnt längs sömmen, konturera formen av eventuella kanter eller ramar. Använd baksidan av en gammal sked för att jämna ut täta om ytan är för grov.
5

Tryck på täta ordentligt i sömmarna och upprepa processen för alla målområden. Låt tätningsmedlet härda över natten, måla den för att matcha din trailer om så önskas Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126085.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.