Hur man byter Armstöd Omslag för en BMW E46

E46 är BMW: s interna beteckningen för den fjärde generationen 3-serie. Den E46 3-serien har visat sig vara en av de mest populära iterationer av 3-serien, med imponerande prestanda över hela serien. Även BMW generellt bedöms som mycket hög kvalitet, hållbara bilar, som alla fordon de blir slitna med tiden. Ett område som ser mycket användning är armstödet lock, som någon gång kan behöva bytas ut för att se sitt bästa. Saker du behöver
Torx bits
platt skruvmejsel
New armstöd täcka
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plasten, triangelformat stycke trim placerad på insidan av backspegel. Dra överdelen på det rakt ut med fingrarna. När stiftet släpps, dra bit rakt upp och ut.
2

bort dörrpanelen genom att ta bort stjärnan formade skruvar som håller det på. Det finns tre i dörrhandtaget, som enkelt kan skruvas. De andra två är dolda, är en av som bakom en liten rund mössa ligger bakom dörrhandtaget. Tryck på kanten av locket till vänster ena kanten och dra ut den. Den andra ligger bakom pjäsen som säger "AIRBAG". Bänd denna pjäs upp med en liten platt skruvmejsel.
3

Dra dörrpanelen utanför dörren, med början i hörnet där plasten trekantig bit togs bort. Dra den övre kanten av, sedan den nedre kanten. Dra panelen uppåt över dörrlåset ratten och lossa selar högtalarkabelanslutningar och kabeln som går till luckan. Koppla bort kontrollenheten för backspegeln på förarsidan.
4

Ta bort de sex torx skruvarna som håller armstödet till dörrpanelen. Notera skruvarna som har vit färg på dem. Om du har momentnyckel, avgöra hur mycket kraft det tar att ta bort dem och dra dem till samma inställning under ominstallation. Om du inte har en momentnyckel, linje färgen markerar upp under ominstallation.
5

Avlägsna konstläder pad ovanpå dörrhandtaget genom att dra upp från framsidan av det. Det bör lyftas upp från framsidan på grund av den lilla fliken på baksidan. Arbeta dig till baksidan av armstödet och ta bort de sex stiften som håller den på som du går. Skjut den framåt för att lossa fliken när alla stiften är ute, för att ta bort armstödet.
6

Installera den nya konstläder pad på armstödet genom att överföra klippen till stiften som var belägna på den gamla trimma in den nya konstläder pad. Skruva armstödet tillbaka på dörrpanelen med Torx-skruvar.
7

Anslut alla högtalarkablarna, styrenheten för dörrhandtag och dörrhandtag kabel. Snäpp bakdörren panelen på dörren. Skruva fem Torx-skruvar igen, och byt trim som säger "AIRBAG" och den runda plastkåpan som döljer skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126040.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.