Hur Ren olja från Auto Motorer

Ta bort olja från dig bilens motor gör motorn ser ren. Ännu viktigare, gör det du också att upptäcka läckor och andra oegentligheter motor innan de leder till stora mekaniska problem. Rengöring av motor regelbundet bevisar att du värdesätter att ha en välskött bil. Saker du behöver
Avfettaren
Stor bricka
olja absorberande
eltejp
Plast
Vattenslang
frottéhanddukar
Visa fler instruktioner

1

Köp en högkvalitativ avfettningsmedel, stor bricka och olja absorberande. Avfettningsmedel kommer i sprayburkar och de lossnar och lös olja på motorn. Olja absorbenter samlar och absorberar olja och är oftast i en kornform. Köp facket att fånga smuts och olja som faller från ditt fordon.
2

Parkera bilen och dra i nödbromsen. Fyll facket med oljeabsorberande och placera den under fordonet för att fånga smuts. Täck kablar och andra elektriska komponenter med eltejp och plast.
3

Starta bilen och låt motorn värmas upp i cirka fem minuter. Öppna burken med avfettningsmedel och spraya hela din motor. Låt avfettningsmedel sitta på din motor för fem till tio minuter. Låt inte degreaser torka ut.
4

Spray avfettningsmedlet av motorn med din vattenslang riktar nedåt. Var noga med att inte mätta din luftintag, sladdar eller elektriska komponenter. För tuffa oljefläckar, använd avfettningsmedel igen med en borste för att skrubba ut oljan.
5

Ta bort plasten och tejpen från elektriska komponenter och ledningar. Använd dina frottéhanddukar att torka din motor. Se till att du torka några sensorer, kablar, luft intag och andra områden noggrant.
6

Dumpa innehållet i stora magasinet i en tjock plastpåse. Dubbel påse den om det behövs för att förhindra läckage. Kontakta en butik bil utbudet i ditt område för att fastställa korrekt metod för avfallshantering. Vissa verkstäder eller leverantörer kommer att förfoga över bil avfall för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126031.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.