Hur man byter en förångare Kärna

Förångaren kärna är en viktig komponent till luftkonditionering och värmesystem i ditt fordon. I det fall att antingen din luftkonditionering eller din värmare inte fungerar korrekt, det finns en mycket god chans att förångaren kärnan inte längre fungerar. Lyckligtvis kan du ändra förångarens kärna och få din bil tillbaka till det normala. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Release trycket av luftkonditioneringen. Detta måste göras av en luftkonditionering verkstad eller en automatisk verkstad, med en återvinning eller återanvändning enhet godkänts av EPA.
2

bort värme och luftkonditionering. Detta kan mest typiskt hittas under instrumentbrädan under vad som kallas instrumentpanelen.
3

Rotera enheten. På undersidan av enheten hittar du skruvarna som förbinder de två delarna av enheten. Ta bort skruvarna och förvara dem på ett säkert ställe.
4

Ta bort adaptern kanalen. Detta är beläget i mitten av enheten. Vid avlägsnande, kommer den sista skruven att exponeras. Ta det skruva ut liksom.
5

återgår till sin ursprungliga position. Ta den övre delen av höljet bort från enheten, och se till att hålla koll på alla skruvar eller lösa komponenter som kan falla inifrån.
6

Dra förångarens kärna ur. Detta ligger i det nedre huset av enheten. Förångaren Kärnan är en cylindrisk metallisk enhet med en rundad ände. Den kan tas bort genom att helt enkelt dra ut det. Detta kommer att vara samma för alla luftkonditioneringsaggregat. Kontrollera höljet och alla delar av enheten för korrosion, sprickor eller andra skador. Byt ut alla skadade delar.
7

Installera den nya förångaren kärna. Efter insättning av ny förångare kärna, byt alla skruvar och dra åt dem. Nu tillbaka kanalen center adaptern till sitt ursprungliga läge och återgår till sin ursprungliga plats under instrumentbrädan strax under instrumentpanelen.
8

Ladda trycket luftkonditionering. Detta steg måste utföras på en bilverkstad eller luftkonditionering verkstad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126027.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.