Hur Byt ut glödlampan i en Buick LeSabre License Plate

Det finns många olika lampor i ytterbelysningen på din Buick LaSabre men ingen är så förbises som registreringsskylten glödlampan. De flesta av oss tror aldrig att kolla upp det om vi inte får en vänlig påminnelse från en stadsdel polis. Glödlampan är tillgänglig på alla Biltema och det tar men en minut för att ändra det, så kolla det ofta tillsammans kommer alla ytterbelysningen och ändra dem så fort du ser en inte fungerar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två licenser glödlampor platta ljus på den övre kanten av registreringsskylten monteringsområde. Varje lampa lins har två fästskruvarna på båda sidor om lampan.
2

Ta bort de två skruvarna från glödlampan linsen med en stjärnskruvmejsel. Ta bort objektivet för att komma åt lampan undertill. Vrid sockeln i endera riktningen för att låsa upp uttaget från linsen. Dra ur sockeln rakt ut linsen.
3

Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och kassera den. Sätt i en ny glödlampa i sockeln och tryck in den tills är sätena helt. Tryck glödlampan och kontakten in i objektivet och vrid sockeln ca ¼-varv för att låsa den på plats.
4

Placera linsen tillbaka på kanten av registreringsskylten monteringsområde och installera två montage skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Dra inte åt skruvarna eller du kommer att spricka monteringsöronen på linsen.
5 p Om båda lamporna är ute, upprepa stegen, som ersätter den andra lampan också. Testa lamporna genom att vrida strålkastarna på och se lökarna belysa som utformats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125985.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.