Hur man byter en glödlampa registreringsskylten på en Nissan

Din Nissan har två vanliga glödlampor belyser bilens bakre registreringsskylt, så det kan ses på natten. Om lökarna bränna ut, kan registreringsskylten inte läsas från ett avstånd och måste bytas ut. Om en polis ser de utbrända glödlampor, kan du sluta med en trafikförseelse och även dömas till böter. Du kan ersätta dessa glödlampor med vanliga lampor registreringsskylten från din bilåterförsäljare, eller med ljusare LED-lampor som finns på marknaden. Saker du behöver
ersätter glödlampor
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Köp nya reservlampor för de som bränt ut. Hitta reservlampor på din Nissan-återförsäljare, eller någon bildelar butik. Om du vill ha de vanliga glödlampor som medföljde bilen, ta en av de gamla glödlampor som du tar bort i steg 3, och ta med den till butiken med dig för att se till att du får rätt glödlampor. Det finns också nyare LCD lampor finns på din auto leverans butik. Du kan också gå online och köpa lökar från en online bildelar leverantör.
2

Öppna bakluckan på din Nissan. Leta upp plastklämmorna som håller mattan liner i bagageluckan. Lossa clipsen med en Philips skruvmejsel och pop dem.
3

Lyft bagagerumsinsatsen med båda händerna och dra ut den. Lägg ner på ett säkert ställe. Leta öppningen i bakluckan där du kan se de två uttagen för lökar registreringsskylt. Nå i öppningen och vrida varje glödlampa i en moturs tills det lossnar tillräckligt för att ta bort. Ta den gamla glödlampor ut och installera reservlampor. Twist lökarna på plats.
4

Kontrollera om de nya glödlampor fungerar korrekt innan du stänger bakluckan. Gå till förarsidan och slå på belysningen. Kontrollera att lamporna lyser som de ska. Om de gör det, vrid dem hela vägen, så tätt som möjligt, men inte för hårt.
5

Sätt mattan, bagagerumsinsatsen tillbaka in i stammen. Smälla plastklämmorna tillbaka på att säkra mattan, och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125972.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.