Hur man byter en Running Light Bulb på en 2002 Chevy Silverado

Den 2002 Chevy Silverado har varselljus. De är placerade strax nedanför de höga vägbelysning och använda en 4114 lampa, finns på bildelar butiker och allmänna återförsäljare handelsvaror. Funktionen för varselljus är att öka synligheten för din Silverado - inte för dig, men för andra förare. När en varselljus släcks, måste du byta ut lampan. Och du kan göra det själv. Instruktioner
1

Öppna huven på din Silverado och lokalisera strålkastare församling behålla stift i radiatorn stöd strax ovanför strålkastarna församlingar. Arbeta ovanför ljuset du ska byta, vrid den yttre tappen utåt och inre stift inåt, dra dem båda rakt ut ur lastbilen.
2

Dra strålkastare församling framåt och ta bort lampan uttag, vrida dem moturs. Sedan dra dem rakt ut på baksidan av huset. Försiktigt ställa lökarna och uttag ur vägen så att du inte skadar lökarna. Ställ sedan in strålkastarhuset åt sidan för nu.
3

Placera klämman på baksidan kanten på blinkers huset strax nedanför pannlampan. Tryck låsclipset mot utsidan kanten av fordonet och dra kapslingen fri av trucken. Vrid höljet nedåt och leta reda på lampfattningen på den innersta delen av höljet. Detta är den rinnande ljus.
4

Tryck låsspaken på lamphållaren och vrid sockeln moturs tills det lossnar. Dra ur sockeln rakt ut ur huset och ta bort lampan från sockeln. Sätt i en ny 4114 glödlampa i sockeln, tryck in den tills den sitter helt.
5

Sätt i lampan och sockeln i huset och vrid det medurs tills det låses på plats. Skjut höljet tillbaka in i lastbilen, skjuta in den tills låsfliken ingriper. Installera om hög och låg-beam uttag och glödlampor till strålkastare montering, skjut sedan pannlampan på plats på lastbilen.
6

skjuta låstapparna ner i strålkastare montering och flaket. Vrid den yttre tappen inåt och inre stift utåt för att låsa dem i läge. Upprepa denna process på den motsatta sidan av Silverado om du ska byta båda glödlamporna.
7

Vrid tändningsnyckeln till läget ON för att testa lamporna och se till att de lyser upp som avsett.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125964.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.