Användningsområden för Silver & Deming Borrar

Silver och Deming borrkronor har raka skänklar mindre än diametern på lite. Ett annat namn är det reducerat skaft borr. Generellt är denna bit 6 inches lång och består av ett ½-tums skaft med en 3-tums flöjt. Det finns många märken av silver och Deming borr sätter tillverkas av olika företag catering till olika anpassade behov. Borrning aluminiumlegering och vanliga användningsområden

Generellt snabbstål, tunga molybden eller kobolt stål är de främsta komponenterna i Silver & Deming borrkronor. Dessa speciella bitar finner tillämpningar i legeringar borrning aluminium. De ser också en förbättrad chip utstötning. De har en slät yta för användning med andra borrning material. Maskiner såsom svarvar, fräsmaskiner, pressar borra och handhållna borrar använder Silver & Deming bitar. Bitarna tillåter 30 procent högre hastighet än vanliga höghastighetståg bitar. Dessa tunga borr motstå också nötning och har bättre precision.
Borra genom stål och hårdmetall

American Power gör en åtta-piece Silver & Deming borr ställa utformade för borrning i stål och andra hårda metaller. Uppsättningen har åtta olika storlek från 9/16 tum till 1 tum. Den kompletta uppsättningen kommer i en påse och borrarna är för något ½-tums chuck. Dessa bitar är svarta nitrat snabbstål. Neiko gör en åtta-piece Silver & Deming borr satt i samma storlekar som de av American Power. Dessa är kobolt-belagd snabbstål. De har bättre hållbarhet och hålla skärpan längre.
Borrning stora hål i stål

Neiko Tools USA gör en 17-bit Silver & Deming borr set utformad för att göra stora hål i stål och andra hårda metaller. Dessa borr består av höghastighetståg kobolt-belagd stål. Setet har 17 storlekar från 1/2 tum till 1 tum. Den biten är för drill pressar med ½-tums chuckar eller större. Den kobolt beläggningen garanterar hållbarhet. Borren har snabbare penetration jämfört med andra bitar.
Cobalt Bits för alla Drilling Program.

Neiko Tools USA gör en 37-bit Silver & Deming borr inställd för användning i nästan alla borrning. Dessa bitar består av polerad snabbstål. Denna uppsättning har två fall, en lämplig för små chuckar och det andra för större. De 37 bitarna varierar i storlek från 1/16 tum till 1 tum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125950.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.