Hur vill kolla en Battery Drain på din bil

Batteri avlopp kan förklaras som en eller flera av de anordningar eller system i en bil fungerar genom att dra laddning från bilbatteriet när motorn inte är igång, istället för att endast när motorn är i drift. Vissa system i en bil är utformade för att alltid tar sin ström från batteriet, till exempel en bilstereo klocka eller bil dator modul. Dessa system är dock drar väldigt lite ström, och kommer inte att orsaka ett dött batteri. Du kommer att vilja kontrollera och testa dina system för att hitta andra batteriet laddas ur för att förhindra att ett dött batteri och en bil som inte startar. Saker du behöver
testlampan (12 volt) katalog skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet.
Sida 2

Sätt testet ljuset så att det är i kretsen mellan den negativa batterikabeln och den negativa polen på batteriet. Detta kan göras genom att ansluta ena änden av testet ljuset till den negativa polen på batteriet och den andra änden av testet ljuset i slutet av den negativa batterikabeln. Addera 3

Ta del av ljusstyrka testet ljus. Ett svagt sken är normalt. Detta beror på vissa system, såsom klockan, som löper som beskrivs i översikten. Ett ljust sken i testet ljuset visar dock ett batteri avlopp.
4

Gå till gruppcentralen i bilen och börja ta bort säkringarna en i taget, kolla testet ljuset som du har varje man bort. Om lampan lyser när du har en säkring tas bort, är att systemet OK, och du kan byta den säkring och ta nästa.
5

Identifiera ett system som orsakar batteriet laddas ur genom att säkringen som tas bort och orsakar testet ljuset att gå ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125891.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.