Hur att rengöra sensorn Luftmassemätare i en 97 Sevilla

Den luftmassemätaren ta reda på hur mycket luft som kommer in i motorn , och de skickar informationen till datorn till korrekt styra resten av motorn . Denna sensor kan bli smutsig och feltolkning orsakar , och fix rengöring . I det här fallet är projektet fordonet en 1997 Cadillac Seville , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
skruvmejsel
Luftmassemätare Spray
Visa fler instruktioner
1

Placera detektorn på intaget slangen . Leta efter den enda serieinstallation på intaget slangen , ansluten till en liten låda . Koppla ur selen med händerna .
2

Lossa slangklämmorna på vardera sidan av luftmassemätaren med skruvmejsel . Dra sedan ut givaren ur intaget slangen och ställ den åt sidan . Addera 3

Spray sensorn med snabba , korta skurar , med massan luftrenaren flödesgivare . Se till att ta bort alla tecken på smuts på sensorn . Låt det lufttorka, ungefär fem till 10 minuter .
4

tillbaka sensorn på intaget slangen med hjälp av skruvmejsel för att fästa sensorn på slangen . Anslut sedan ledningsnätet till sensorn med hjälp av dina händer .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125873.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.