Hur man tar bort ett batteri från en 2001 Ford Windstar

Bilbatterier har en begränsad livslängd och behöver ibland bytas ut. Till skillnad från vissa bilreparationer som kräver en utbildad mekaniker för att reparera eller byta ut delar, är bilbatteriet en del du kan byta ut själv. Den 2001 Ford Windstar liknar de flesta personbilar i respekt att batteriet är placerat i en enkel tillgång plats. Byt batteri i din 2001 Ford Windstar att säkerställa en korrekt användning av ditt fordon. Saker du behöver
10mm eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din 2001 Ford Windstar och lokalisera batteriet. Batteriet är i det främre högra hörnet av motorrummet.
2

Lossa bulten på den negativa kabeln terminalen med en 10mm nyckel och ta bort den från batteriet inlägget. Den negativa kabeln är svart och ansluts till posten markeras med ett minus (-). Symbolen
3

bort pluskabeln genom att lossa terminalen bulten med skiftnyckel och dra av terminalen i inlägget. Den positiva kabeln är oftast röd och ansluts till inlägget markerad med ett plustecken (+) symbol.
4

Ta muttern bort batteriet klämman, med hjälp av en skiftnyckel och ta bort klämman. Klämman håller batteriet i motorrummet.
5

Lyft ut batteriet ur bilen. Många batterier har ett handtag som du kan använda för att lyfta den. Var försiktig när du lyfter av batteriet, eftersom den är tung.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125857.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.