Hur man programmerar en fjärrkontroll för en Chevrolet Colorado

Om du äger en sen modell Chevrolet Colorado är chansen att du använder en fjärrkontroll för att manipulera dörrlås och ställa bilens larm. Detta nyckellösa låssystemet är enkelt och bekvämt men dessa fjärrkontroller måste programmeras till din specifika Colorado innan de kan användas. Normalt utförs av återförsäljaren, men om du har befunnit dig i en situation där du behöver för att programmera om fjärrkontrollen och kan inte komma till återförsäljare, kan du göra det själv. Du behöver inte vara tekniskt kunniga för att göra det och det ska bara ta en stund eller två för att slutföra processen. Instruktioner
1

sitta i förarsätet på din Colorado och se till att alla dörrar är stängda och motorn är avstängd.
2

Sätt i nyckeln i tändningen samtidigt som du håller ner "Dörr Lås"-knappen. Detta är det första steget för att få din bil i "Program"-läge.
3

Vrid nyckeln till "ON" i tändningen sedan stänga av den. Upprepa detta steg och släpp "dörrupplåsningsknappen"-knappen på fjärrkontrollen. Dörrarna kommer nu låsa och låsa upp automatiskt för att bekräfta att bilen är nu i "Program"-läge.
4

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt. Håll dessa två knappar nere i ca 15 sekunder, då dörrarna ska låsas och låsas upp igen för att bekräfta att den fjärrkontroll har programmerats.
5

Upprepa processen om du har mer än en fjärrkontroll, vrid nyckeln till "On" läge i tändningslåset för att gå ur programmeringsläget. Bilens fjärrkontroll är nu programmerad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125832.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.