Hur man byter ett bränslefilter på en 2000 Lexus LS400

Bränslefiltret på en 2000 Lexus LS400 funktioner som andra bränslefilter, eftersom det hjälper till att bli av partiklar i bensintanken och hindra dem från att gå in i bränsleinsprutningen systemet. Byt bränslefilter regelbundet, enligt schemat i din instruktionsbok. Det är inte svårt att byta filter, och du kan göra det här hemma med minimala verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte bränslefilter

Visa fler instruktioner
1

höja upp framsidan av Lexus, med hjälp av domkraft, och ställa bilen på pallbockar. Kontrollera att Lexus är fast på läktaren innan krypa under den. Leta bränslefiltret, vilket är på förarsidan av bilen, precis framför bakaxeln.
2

Placera ett uppsamlingskärl under bränslefiltret, sedan långsamt lossa botten montering. Låt trycket släpper från filtret och töm gasen in i tråget. Ta sedan bort de övre och nedre beslag, med hjälp av en skiftnyckel. Skruva loss bränslefiltret från bilen med en 3/8-tums Ratchet och uttag, och släng det.
3

Installera det nya bränslefiltret fästet på Lexus, med hjälp av 3 /8-tums Ratchet och uttag och se till att pilen på filtret pekar mot motorn.
4

Installera bränsleledningarna till bränslefiltret med skiftnyckel. Använd ersättande brickor medföljer bränslefiltret mellan den övre muttern och bränsleledningen, och mellan bränsleledningen och filtret. Från toppen till botten, bör den översta raden går enligt följande:. Banjo bult, metallbricka, bränsleledning, metallbricka, bränslefilter
5

Starta bilen och kolla efter läckor. Om du hittar någon, dra åt kopplingar med nyckeln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125829.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.