Hur man byter en 2002 Solara Hyttfilter

Stugan luftfiltret på 2002 Toyota Solara är utformad för att hålla dålig lukt ut ur din klimatanläggning . Det behöver inte underhållas regelbundet , men om du någonsin kör på vägen med värme eller a /c på och märker en stickande lukt , kan det vara dags att byta ut filtret mot ett nytt . Lyckligtvis , de är billiga och enkla att installera . Saker du behöver
kryssmejsel
Byte stuga luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och töm ut innehållet på golvet eller förarsätet . Avlägsna skruven på höger sida som håller stoppet handskfacket på plats , skjut sidorna av handskfacket för att låta den hänga hela vägen ner .
2

Lokalisera den vita rutan avslöjades av avlägsnandet av handskfacket. Tryck på sidorna av lådan och dra ut filtret ramen från instrumentbrädan . Nyp filtret insidan av ramen för att ta bort det .
3

Placera det nya filtret i filterramen , tryck sedan in det nya filtret i kabinen filtret hålet . Skjut handskfacket tillbaka upp , installera den övre handskfacket med Phillips - skruvmejsel och sätt innehållet i handskfacket i aggregatet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125802.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.